Reportage over de snelle elektrische fiets M1 spitzing sporttechnik

Reportage met test van snelle elektrische fiets ebike meer dan 45 km/u tot zelfs 70 km/u. Nieuwe mobiliteit en ideale fiets voor woon werk verkeer tegen 45km/u . Spitzing M1 ebike. De e-bike is momenteel leverbaar in drie modellen: de Schwabing, de Sterzing en de Spitzing. Sinds afgelopen voorjaar is daar ook de Zell bijgekomen.

M1 Sporttechnik uit Duitsland is uniek in de wereld van de elektrisch fiets. M1 heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en maakt functionele elektrische fietsen die lifestyle uitstralen. Out of the box denken met een oog voor design, dat is het motto van M1! Al in 2010 kwam M1 Sporttechnik met de allereerste full carbon e-bike, een aantal jaren daarna kwam de M1-Spitzing, de krachtigste e-bike ter wereld. Het bedrijf blijft voortdurend innoveren en verrassen.